OM STADSPARADEN

Stadsparaden är ett folkligt, oväntat och innovativt sätt att marknadsföra hela städer och enskilda företag. Europeiska Open art-festivaler har inspirerat till paraden, en skulpturutställning som är unik för varje stad.

Paraden består av en rad skulpturer i form av den symbol som representerar just er stad – som drakar i Sundsvall, bockar i Gävle, björklöv i Umeå eller Kårebockar i Falun.

Skulpturerna hyrs av företag eller organisationer och ställs ut på stadens gator och torg i ett häftigt och annorlunda konstevenemang.

I samråd med företagen designar konstnärer skulpturerna på ett sätt som speglar företagens profiler.

Stadsparaden stärker både företagens och stadens varumärke och ger er stad en stark symbol, vilket är viktigt för både invånare, besökare och för näringslivet.

Tanken bakom Stadsparaden är att ge nytt liv åt stadskärnan på ett både affärsmässigt och konstnärligt sätt.

Ett samarbete mellan staden och företagen för att bjuda invånare och besökare på en rolig konstupplevelse ger goodwill och skapar en vi-anda hos alla inblandade.

En Stadsparad sprider glädje!

Läs mer om hur det började >>
En Stadsparad till er stad >>
Delta >>

Julia Hamrin, Augusti 2, 2010

ApoteketSverige Sverige nya flaggskepp kommer att ligga i den nya jättegallerian Apotek i Sverige Mall of Scandinavia læger og levering indenfor få dage. Priligy Sverige läs mer om vår kundklubb http://aponatet.com.