Drakarna är tillbaka

Nu är drakarna tillbaka i Stenstan. Drakarna kommer stå utställda hela sommaren och fram till mitten av oktober. Cykla gärna runt och kika på alla drakarna och rösta på din FavoritDrake. I år har vi även drakar på Himlabadet, i Skönsberg och på Alnö. Ta en bild på din FaoritDrake & tagga #JAGMÖTTESUNDSVALLSDRAKEN. Ladda ner en DrakKarta här.

Missa inte årets nyhet DrakJakten. Varje fredag kl 13 kör vi igång DrakJakten i appen CityPlay. Ladda ner Appen i din mobiltelefon, https://www.cityplay.se/. Välj Sundsvall som stad och gå sedan in under Nyheter eller Uppdrag så kommer du till Drakjakten. Följ Drakis instruktioner för att försöka hitta de 5 försvunna drakarna. Hittar du alla 5 drakar så är du välkommen att hämta ut ditt pris på Stenstan Visitor Center.

Kl. 13 varje fredag kan du träffa Drakis inne på Stenstan Visitor Center och vid fint väder kommer Drakis ut en sväng i Stenstan också. P.S Kom ihåg att hålla avstånd: https://youtu.be/F9KTOJwLU94

Vi Syns i Stenstan i sommar!!!

Julia Hamrin, Juli 8, 2020